Waarom

Waarom Wijn1?

Waarom Wijn1? De echte wijnbeleving.


  • Wijn van dichtbij uit Europa
  • Jij, wijnboer en Wijn1 zijn Friends&Family
  • Kwaliteit die boven het gemiddelde uitsteekt
  • Geproefd door onafhankelijke experts
  • Persoonlijke aandacht en service
  • Altijd gunstige prijs
  • Met 10% friends&family afhaal korting

Veel wijn komt van grote wijn productie bedrijven, soms zo groot als de provincie Utrecht, uit Australië, Zuid-Afrika of Chili (de nieuwe wereld) in zeecontainers naar Nederland. Massawijn voor de supermarkt. Die hebben we niet bij Wijn1.

Of je ziet ronkende advertenties van zogenaamde schaarse topwijnen. Hoe schaars die wijn ook zou zijn, hoe iedereen die wijn ook wil hebben, ze worden met forse actieprijzen aangeboden. Geloof jij ze? Die wijn hebben we ook niet bij Wijn1.

Zoek je duurzame, eerlijke wijn van herkenbare domeinen, met het verhaal van de wijnboer? Van dichtbij uit Europa? Kritisch door onafhankelijke experts (oa zoals Hein Post en Henk Beins) geproefd naar geur, smaak, prijs en wijze van maken? Dan moet je bij Wijn1 zijn. Dan heb je overigens ook veel meer wijn voor je geld. We zijn kleinschalig, maar professioneel. Zo ontdekken we bijvoorbeeld wijn voor Gastrovino.

Wijn1: zowel wijn èn wijnboer op de eerste plaats. En jij als klant. Dat, en alleen dat, is de echte wijnbeleving die we zoeken voor jou. Zo sta jij ook op de eerste plaats! Dat is de friends&family filosofie van Wijn1.

Benieuwd naar onze wijn aanraders?

Bekijk onze duurzame, eerlijke wijnsoorten van herkenbare domeinen. Er is Beleefwijn (boven 10 euro, van kleine bijzonder goede wijndomeinen), Extra Lekkere Wijn (tussen 7 en 10 euro) en Eerlijke Wijn (tussen 5 en 7 euro)

Bestellen: Mail naar info@wijn1.nl. En geef je bestelling of vraag door. Tip: Ga friends&family bestellen. En krijg 10% afhaal korting. Bezorgen is op afspraak. Minimum bestelbedrag bij bezorgen 150 euro in Nederland, 250 euro in België, 750 euro elders in de EU.