Waarom

Waarom Wijn1?

Waarom Wijn1? De echte wijnbeleving.


Veel wijn komt van grote wijn productie bedrijven, soms zo groot als de provincie Utrecht, uit Australië, Zuid-Afrika of Chili (de nieuwe wereld) in zeecontainers naar Nederland. Massawijn voor de supermarkt. Die hebben we niet bij Wijn1.

Of je ziet ronkende advertenties van zogenaamde schaarse topwijnen. Hoe schaars die wijn ook zou zijn, hoe iedereen die wijn ook wil hebben, ze worden met forse actieprijzen aangeboden. Geloof jij ze?

Zoek je duurzame, eerlijke wijn van herkenbare domeinen, met het verhaal van de wijnboer? Van dichtbij uit Europa? Kritisch door onafhankelijke experts (oa zoals Hein Post en Henk Beins) geproefd naar geur, smaak, prijs en wijze van maken? Dan moet je bij Wijn1 zijn. Dan heb je overigens ook veel meer wijn voor je geld. We zijn kleinschalig, maar professioneel. Zo ontdekken we bijvoorbeeld wijn voor Gastrovino.

Wijn1: zowel wijn èn wijnboer op de eerste plaats. En jij als klant. Dat, en alleen dat, is de echte wijnbeleving die we zoeken voor jou. Zo sta jij ook op de eerste plaats! Dat is de friends&family filosofie van Wijn1.

Benieuwd naar onze wijn aanraders?

Bekijk hier onze duurzame, eerlijke wijnsoorten van herkenbare domeinen. Er is Beleefwijn (boven 10 euro, van kleine bijzonder goede wijndomeinen), Extra Lekkere Wijn (tussen 7 en 10 euro) en Eerlijke Wijn (tussen 5 en 7 euro)

Bestellen: Mail naar info@wijn1.nl.