Vakantie in Engeland. Hoe doe je dat met wijn?

“Weet je, dan koop ik soms aanbiedingen”, vertelde Ferdinand, “Maar die gaan na een paar flessen vervelen”. “En dat heb ik bij jouw wijn nooit. Die blijft lekker!” Bovendien vertrokken ze voor een vakantie naar Engeland. “Daar is wijn nogal duur en meestal niet lekker”. En zo bestelde hij een stuk of 4 doosjes wijn voor de Engelse vakantie. “Want onze kinderen komen ook langs”. Dat betekende lekkere elke dag wijn rond de 5 a 6 euro en de MO Barbera d’Asti rond 10 euro voor de extra lekkere genietmomenten. “Die was dus het eerste op”. Van de week kwamen ze weer terug. De Engelse wijn was op. “Heb je weer wat wijn die wij lekker vinden?” En daar doe ik het voor. Op een leuke manier wijn beleven. Wijnboeren en wijnklanten bij elkaar brengen. In jouw smaak. In jouw prijs.