De smaak van Zuid Frankrijk

Hoe hou je je vakantie gevoel nog even vast? Met wijn uit je vakantie bestemming. Bijvoorbeeld Zuid Frankrijk. Daar komt momenteel hele goede wijn vandaan. Mits je de goede wijnboeren weet te vinden. De Cépage wijn. Hoge kwaliteit, van herkenbare, lokale wijndruiven. Zoals de Viognier, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Rolle, Vermentino, Syrah, Merlot en Cabernet Sauvignon.

De toonaangevende wijnboer is Jean Claude Mas, die vanuit Pézenas samen met z’n Australische wijnmaker Richard Osborne de revolutie in goede wijn uit Zuid Frankrijk startte. Dat werd de Paul Mas Classique wijn. Het origineel. We waren er vanaf het begin bij. Voor ons een McCartney & Lennon in de wijn, dat duo. Hun originele Cépage wijn, uit de beste, hoog gelegen wijngaarden, is de Paul Mas Classique. We hebben ze ook in de etalage van de winkel van René Tuinte in Zeewolde staan.

Het mooie is dat de prijs aantrekkelijk gebleven is. Voor 6,95 heb je een voortreffelijke wijn uit Zuid Frankrijk, die smaakt als een wijn van rond de 10 euro. Zo heeft de Paul Mas Cabernet Sauvignon kenmerken van een plezierige, zachte Bordeaux. En de Chardonnay heeft Meursault trekjes. Maar dan wel a la Zuid Frankrijk. Want voor alle Paul Mas Classique wijn is voor Jean Claude Mas de karakteristiek van het terroir van Zuid Frankrijk en de natuurlijke wijngaard het uitgangspunt. Proef de luxe van lekkere, hele goede wijn! En als je bestelt is elke 12e fles gratis. We verrekenen dat automatisch. Of mail je bestelling gewoon naar info@wijn1.nl Dan ontvang je de factuur.